Gå till innehåll
Upplands-Västmanlands Fältrittklubb
Upplands-Västmanlands Fältrittklubb

Dags att anmäla sig till nästa termin

Höstterminen är i full gång och vi har påbörjat arbetet med att förbereda inför nästa termin. Redan nu hittar du inbjudningar till nästa termin. Alla ridelever som rider hos oss idag har alltid förtur till nästa termin.

För att garantera din plats behöver du tacka ja till inbjudan via Hippocrates senast 30:e november. Faktura på anmälningsavgiften skickas till dig så snart du har tackat ja och ska vara betald inom 30 dagar.
Länk till Hippokrates Länk till annan webbplats.

Från och med 1:a december erbjuder vi platser till de som önskar byta ridtid, rida ytterligare ett till tillfälle i veckan och sedan erbjuder vi platser till nya ridelever.

Vi har många elever som står på väntelista att börja rida hos oss samt att vi kan behöva flytta om i grupperna om dessa inte får en 75% beläggning, därför är det extra viktigt i år att du anmäler dig INNAN 30/11 och även kontaktar oss om du inte ska fortsätta rida hos oss.

Byte av ridtid

Om du önskar byta ridtid tackar du först ja till din plats i Hippocrates och därefter skickar ett mejl till ridskolan@uvfk.org med dina önskemål. Dessa måste vara oss tillhanda innan 2021-11-30.

Tacka nej till vårterminen

Observera att det inte går att tacka nej till sin ridplats via Hippocrates. Om du inte önskar fortsätta rida hos oss ber vi dig att omgående meddela oss via mejl till ridskolan@uvfk.org.

Terminsstart

Terminen startar 7 januari och sista ridtillfället är 17 juni. Ordinarie lektioner gör uppehåll under påskhelgen, långfredag – annandag påsk. Därav skiljer det sig i antal tillfällen beroende på vilken dag som man rider.

Publicerad: 2022-10-26

Senast uppdaterad: 2022-10-26

Författare: Jan Stockfors

Sponsorer

Besöksadress

Upplands-Västmanlands FRK
Kvarnbo
75226 Uppsala

Postadress

Upplands-Västmanlands FRK
Kvarnbo
75226 Uppsala

Kontakta oss

Tel: 018-543385
e-post: info@uvfk.org

Org nummer: 817601-2220