Gå till innehåll
Upplands-Västmanlands Fältrittklubb
Upplands-Västmanlands Fältrittklubb

Efterlysning - Tävlingsfunktionärer söndag 30 oktober!

Efterlysning – funktionärer till ponnydressyr sökes!

På söndag den 30 oktober arrangerar UVFK distriktsmästerskap i dressyr för ponnyer. Tävlingen kommer gå inomhus i stora ridhuset med framridning i lilla ridhuset. Här behöver vi till exempel hjälpas åt med att bygga upp dressyrstaketen och sätta ut avspärrningar dagen innan. På tävlingsdagen är det flera olika uppgifter som exempelvis vara domarsekreterare, släppa in och ut ekipage från framridning till tävlingsbanan, vara speaker, hjälpa till på parkeringen, sälja fika, springa med protokoll till sekretariat, räkna ut resultat och resultatrapportera, assistera vid prisutdelning och till sist plocka undan dressyrstaketen igen.

Vi kommer bygga upp dressyrstaketen kl. 13 på lördag den 29 oktober. Ni som har möjlighet att vara med och bygga upp staketen i stora ridhuset är varmt välkomna då.


På söndagen är första start kl. 10 så för de som har möjlighet att vara med då är det bra att vara på plats vid 9:30. Det är inte så många starter under dagen så vi räknar med att vara klara vid lunchtid.

Det finns som många olika uppgifter och vi brukar ha roligt under tävlingsdagarna. En extra bonus är att det är roligt och lärorikt att få se när andra rider. Du som vill vara med och hjälpa till får gärna höra av dig till Anna Sjöström (anna.sjostrom@uvfk.org).

Vi ses på Aka!
//Tävlingssektionen genom Anna

Publicerad: 2022-10-26

Senast uppdaterad: 2022-10-26

Författare: Jan Stockfors

Sponsorer

Besöksadress

Upplands-Västmanlands FRK
Kvarnbo
75226 Uppsala

Postadress

Upplands-Västmanlands FRK
Kvarnbo
75226 Uppsala

Kontakta oss

Tel: 018-543385
e-post: info@uvfk.org

Org nummer: 817601-2220