Gå till innehåll
Upplands-Västmanlands Fältrittklubb
Upplands-Västmanlands Fältrittklubb

Vill du hjälpa till som funktionär?

Varmt välkommen till funktionärsmöte söndag 26 mars ca 14:30 (efter Eric Lettes clinic)!

Vi kommer under våren arrangera ett par tävlingar och till dem behöver vi bli fler funktionärer. Första tävlingen är en dressyrtävling utomhus den 23 april och sen kommer en träningstävling i hoppning, Pay & Jump, den 28 maj.

Vid både dressyrtävlingen och hoppningen finns många uppgifter som vi kommer hjälpas åt med. Dagen innan respektive tävling bygger vi bana, antingen sätter vi upp staketen på dressyrbanan eller så ställer vi iordning hinder på hoppbanan. Under dressyrtävlingen är det sen ett antal olika uppgifter som exempelvis att vara domarsekreterare, släppa in och ut ekipage från framridning till tävlingsbanan, vara speaker, hjälpa till på parkeringen, sälja fika, springa med protokoll till sekretariat, räkna ut resultat och resultatrapportera och assistera vid prisutdelning. På hoppningen behöver vi vara flera funktionärer på både framhoppningsbanan och stora banan förutom speaker och personer som säljer rosetter och fika.

Det finns som med andra många olika uppgifter och vi brukar ha roligt under tävlingsdagarna. Om du är nyfiken på tävlingar, hur det fungerar och vill hjälpa till är varmt välkommen till funktionärsmöte i samlingsrummet på Akademistallet söndag 26 mars efter Eric Lettes clinic. Kan du inte komma då men vill hjälpa till får du gärna höra av dig till Anna Sjöström (anna.sjostrom@uvfk.org).

//Tävlingssektionen genom Anna

Publicerad: 2023-03-21

Senast uppdaterad: 2023-03-21

Författare: Joanna Öhman

Sponsorer

Besöksadress

Upplands-Västmanlands FRK
Kvarnbo
75226 Uppsala

Postadress

Upplands-Västmanlands FRK
Kvarnbo
75226 Uppsala

Kontakta oss

Tel: 018-543385
e-post: info@uvfk.org

Org nummer: 817601-2220